Chinese Foot SPA

Wat is een Chinese foot SPAChinese foot SPA is een traditionele Chinese gezondheids- en welzijnsbehandeling, die hoofdzakelijk bestaat uit het masseren van acupunctuurpunten op de voeten, het stimuleren van de reflexzones van het lichaam op de voeten en het gebruik van natuurlijke kruiden om de voeten te laten weken. Hiermee worden de meridianen in het hele lichaam geopend, wat leidt tot het aanpassen van de balans van het lichaam, het bevorderen van de bloedcirculatie, het verlichten van vermoeidheid, het verbeteren van slapeloosheid, het versterken van het immuunsysteem, en het bevorderen van gezondheid en preventie van ziekten.

Hello world

Welke behandelingen zijn inbegrepen bij een Chinese Foot SPA?


1, Voeten & benen meridianen massage :

De voeten zijn verbonden door het meridiaansysteem met de organen in het lichaam, wat de algehele samenhang tussen de voeten en het hele lichaam vormt. De voeten zijn een gevoelig gebied dat de algehele gezondheidstoestand van het lichaam weerspiegelt. Het stimuleren en masseren van de meridiaanpunten op de voeten kan helpen bij het openen van de meridianen, het aanpassen van de balans van het lichaam, het bevorderen van de circulatie van energie en bloed, het stimuleren van de stofwisseling en het bevorderen van de gezondheid.


2, Voetreflexmassage:

Deze eeuwenoude methode uit Azië is een alternatieve geneeswijze die vele gezondheidsvoordelen heeft voor het lichaam. De Traditonele Chinese natuurlijkgeneeswijze beschouwt dat verschillende delen van onze voetzolen reflexzones zijn voor de organen van het lichaam. Er zijn in totaal 69 reflexzones voor verschillende organen in de voeten, waarvan de meeste zich bevinden op de voetzolen en enkele op de binnenzijde, bovenkant en tenen van de voet. Door de reflexzones van de voet te masseren, kan het lichaamsfuncties reguleren, ziekten voorkomen en de gezondheid bevorderen. De massagetechnieken voor de voeten omvatten voornamelijk drukken en wrijven. De intensiteit van de stimulatie varieert per persoon.


3, Natuurlijk kruiden voetbad:

Traditionele Chinese geneeskunde beschouwt het menselijk lichaam als een samenhangend geheel, waarbij de voeten een belangrijk onderdeel zijn en worden beschouwd als het "tweede hart" van het lichaam. Een kruidenvoetbad is een methode waarbij het lichaam wordt behandeld door middel van het weken van de voeten in kruideninfusies, om de bloedsomloop te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en enkele ongemakken te verbeteren. Deze therapie gelooft dat het absorberen van de actieve ingrediënten van kruiden via de acupunctuurpunten op de voetzolen het lichaam als geheel kan reguleren.


4,Dode zee badzout voetbad

Een voetbad met Dode Zeezout is heilzaam bij koude voeten, jeukende of schilferende huid. Het bad heeft ook een sterke ontgiftende werking, want in de natuurheelkunde worden de voeten als derde nier gezien.


5, voetmasker behandeling

Een voetmasker hydrateert en voedt de voeten met ingrediënten zoals sheaboter, kokosolie, of aloë vera. Het verzacht en hydrateert droge huid. Aan de andere kant is een voetpeeling gericht op het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de huidtextuur.  Voetmaskers zijn vooral heilzaam voor mensen met droge huid of gebarsten hielen.


6, Voetverzorging

 Met een voetenbalsem (Voetcrèmes) Hydrateer je droge voeten met een heerlijk voetcrème zodat je huid weer zacht aanvoelt. Voetverzorging omvat de routines en producten gericht op het onderhouden van de gezondheid en het uiterlijk van de voeten.BALANCE YOUR MIND, BODY & SOULLet op: als u de volgende symptomen heeft, wordt aanbevolen om advies te vragen aan een arts voordat u Foot SPA ondergaat:

 

 

 Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven;

 

Mensen met een beschadigde of pijnlijke voethuid;

 

Mensen met voetontsteking of infectie;

 

Mensen met chronische ziekten zoals hypertensie, hartziekte, lage en hoge bloeddruk, enz.;

 

Mensen met een zwakke constitutie en gemakkelijk allergische populaties;

 

Mensen met ernstige huidaandoeningen;

 

Mensen die allergisch zijn voor kruiden en huidverzorgingsproducten.