Herbal Head SPA cursus

De Herbal Head Spa is een populaire levensstijl geworden in Azië om gezond te blijven en wordt het steeds populairder in Europa.

 

Wat is een Herbal Head SPA

(natuurlijke kruiden haar-hoofdhuidverzorging)?


Herbal Head SPA (haar/hoofdhuidverzorging) is een professionele verzorgingstechniek gericht op de hoofdhuid en het haar, meestal geleverd door professionele schoonheidsspecialisten of masseurs. Hoofd-SPA omvat hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum, wat zorgt voor een totale ontspanning en verzorging. De Herbal Head SPA is een zeer effectieve traditionele Chinese hoofdhuidverzorging, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de hoofdhuid op maat te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar nodig heeft, de bloedsomloop te bevorderen, de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, haargroei te bevorderen, haarkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te verbeteren.


Het belangrijkste doel van Head SPA behandeling is om de haargroei te bevorderen, de glans en veerkracht van het haar te vergroten, roos te verminderen, haaruitval te voorkomen, jeuk te verminderen en de hoofdhuid gezond te houden door de hoofdhuid en het haar te verzorgen. Verschillende behandelingsschema's zijn ontworpen voor verschillende problemen, zoals roos, overmatige talgproductie, droog haar, dunner wordend haar, enzovoort. Verschillende massagetechnieken, stoomwassing, hoofd watercirculatie verzorging, natuurlijke kruidenbehandeling, haarwasproducten, conditioner en essentiële oliebehandelingen worden er toegepast voor een behandeling op maat.


Herbal Head SPA biedt niet alleen voordelen voor haarverzorging en schoonheid, maar kan ook voordelen bieden voor de gezondheid van het lichaam. Hoofdmassage kan de bloedcirculatie bevorderen, hoofdpijn, slapeloosheid en kan ook helpen bij het kalmeren van de geest, het verminderen van stress. Daarom is haar en hoofdhuid behandeling een populaire levensstijl geworden in Azië om gezond te blijven en wordt het steeds populairder in Europa.

Japanese Head SPA cursus


Deze head spa cursus bij ALMETY in Breda duurt 2 lesdagen;


Head spa cursus professionele ( 2 dagen)      Lesgeld:  € 750,- Excl. BTW   

                                                                                                                            


Onze deskundige docenten trainen en begeleiden u theoretische uitleg over hoofdhuidbehandelingen, training in head SPA technieken, gebruik van kruiden voor haar en hoofdhuidbehandelingen, gebruik van haarverzorgingsproducten, kennis over dagelijkse haar-hoofdhuidverzorging en praktische oefeningen.


Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u de behandelingen perfect kunt uitvoeren, en uw klanten professioneel kunt begeleiden.


Na succesvolle afronding van een cursus ontvangt u een herbal head spa cursus certificaat.INTERESSE?  Neem contact op voor meer informatie..


U kunt op afspraak altijd geheel vrijblijvend kennis maken met ons head spa training locatie in Breda.


De docent laat u onze theorie en praktijk- ruimte zien, en laat zien hoe de lessen verlopen zodat u een goede indruk van de cursus krijgt. Uiteraard krijgt u de nodige uitleg en kunt u vragen stellen.


U bent van harte welkom...
Bezoekadres:


ALMETY self care beauty center

Pastoor van Spaandonkstraat 30

4813 BS  Breda
Contactformulier

 
 
 
 
 
 
 

Head spa apparatuur & Benodigdheden 

Wil je ook een populaire head spa onderneming beginnen?ALMETY levert complete head SPA bed, Japanese head spa apparatuur en benodigdheden. Meer informatie ga naar ons webshop: www.herbalheadspa.com

Neem contact op voor meer informatie:


E-mail: info@o2beauti.com

Tel: +31 (0)763031460

WhatsApp: +31 (0)611831595