Afspraak

Afspraak makenKennismaken met Almety


Bent u nog onbekend met Almety? Meldt u dan gratis aan voor een kennismakingsafspraak. Hierbij krijgt u een rondleiding door ons beauty center en krijgt u uitleg over de apparaten en behandelingenReserveer online


Je kunt eenvoudig online een afspraak maken door op de Boeking knop hieronder te klikken.Bellen & whatsapp


U kunt ons bellen op 076 303 14 60  of via whatsapp 06 571 140 43. Mochten wij in de gelegenheid zijn, dan krijgt u ons persoonlijk aan de telefoon. Anders kunt u uw boodschap doorgeven aan onze receptioniste of de voicemail inspreken. Wij bellen u bij de eerst volgende gelegenheid terug.

Advies voor nieuwe klanten


Indien u voor de eerste keer bij ons komt, vragen wij u om zo'n 15 minuten eerder aanwezig te zijn voor uw afspraak. Hierdoor kunnen we aan u uitleggen hoe de apparaten werken en heeft u de mogelijkheid om zelf een proefbehandeling uit te voeren.

Afspraak afzeggen ?


Indien u uw ingeboekte afspraak wilt afzeggen, kan dit kosteloos tot 24 uur van te voren. Zegt u minder dan 24 uur van te voren af, dan is onze ruimte leeg en onze tijd verloren. Wij zijn dan genoodzaakt de ingeboekte behandeling volledig in rekening te brengen. Tenzij u zelf vervanging regelt, dan is het annuleren geheel kosteloos. Bij te laat annuleren, komen (cadeau)bonnen/acties of aanbiedingen te vervallen.